Back from France

Wassup! Missed me? Ik ben terug uit Frankrijk, duuuuuussss, dat betekent weer focus on the job. Ik kwam terug met een 20-tal vragen omtrent bepaalde designs en dat leek eerst overwhelming, maar al snel kon ik op alles een antwoord geven. Ik heb gemerkt dat designen eigenlijk slechts 50% van onze job is en 50% is communicatie. Een heel belangrijk element dat ik niet had verwacht tijdens mijn stage.

Het team was gelukkig om mij terug te zien wat ook héél warm is qua ontvangst. Ik ben meer en meer thuis aan het worden in het team en kijk er naar uit om verder contact te houden met hun. Voorlopig werk ik nog op Assuralia verder maar start er nog een klein extra projectje en moet ik ondersteuning bieden aan Alexandre voor het project waar ik naar Gent voor ben moeten gaan. Allemaal zeer leuke vooruitzichten om mijn stage verder te zetten!

Aangezien ik soms minder grafische dingen kan realiseren bij iO en voornamelijk web gebaseerde dingen ben ik ook bezig met een challenge die 36 Days Of Type noemt. Het concept is héél simpel, elke dag werk je aan 1 letter, A tot en met Z en tevens ook van nul tot negen. Op die manier kan je elke dag nieuwe design stijlen leren gebruiken. Het is een cool initiatief en wordt goed ontvangen in het slack kanaal van iO.

Ik kijk uit naar mijn laatste twee weken.


Posted

in

by

Tags: