Blogpost 4

Mijn 4e post, ik moet toegeven soms weet ik niet zo goed wat ik hier altijd moet schrijven aangezien mijn job voornamelijk bestaat uit designen, meetings, en babbelen met collega’s.

Ik werk op dit moment aan een project voor Assuralia, opnieuw een overkoepelende vereniging voor verzekeringskantoren. De branding die ik moet respecteren is opgebouwd door Micha Symoens, een getalenteerde graficus die me veel leert tijdens mijn stage. Niet per sé op design, maar eerder over hoe de workflow ligt bij iO en hoe ik mijn workflow kan optimaliseren.

Ik heb een zeer complexe website op een deftige manier vertaald volgens Micha en de branding mooi omgezet in een reëel product. Ook de klanten meetings lopen steeds perfect en vlekkeloos.

Er was eigenlijk zelf héél wat spanning voor mijn komst aangezien de wire framing-fase niet zo vlot verliep en er weinig insights waren voor de klanten. Door deze spanning stelden we als team voor dat de klant steeds kon meekijken in de files waar ik aan het werken was, dit zorgde voor grappige momenten dat ik betrapte dat ze me aan het volgen waren. Deze speelsere aanpak zorgde ervoor dat iO er een klant bij kon houden en nu een tweede project is gestart met het kantoor in Brussel. Al bij al een zeer fijne ervaring en een leerrijke omgeving om zelf ook toe te passen met privé projecten 🙂 .

Deze post is net voor dat ik op vakantie vertrek naar Frankrijk. Dat is een beetje eng maar ook best leuk aangezien ik het volste vertrouwen heb in mijn werk en ik er al naar uit kijk om met de developers samen te zitten om de vooruitgang.


Posted

in

by

Tags: