Mijn eerste twee weken bij iOdigital: Een goede start!

Ik ben nu twee weken bezig met mijn stage bij iOdigital en ik ben erg tevreden met hoe het tot nu toe is gegaan. In deze eerste twee weken heb ik me voornamelijk gericht op het ontwikkelen van mijn design vaardigheden en heb ik kennis gemaakt met verschillende mensen binnen het bedrijf.

Tijdens mijn eerste dagen bij iOdigital heb ik mijn design skills kunnen tonen in het programma Figma. Ik kreeg de kans om nieuwe technieken te leren en mijn vaardigheden te verbeteren. Dit was een uitdaging, maar het was zeker de moeite waard.

Een van de hoogtepunten van mijn stage tot nu toe is de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende mensen binnen het bedrijf, zoals Micha, Alexandre en Frederik. Ze hebben me geholpen bij het ontwikkelen van mijn vaardigheden en hebben me waardevolle inzichten en tips gegeven om mijn werk te verbeteren.

Tijdens mijn eerste twee weken heb ik me ook beziggehouden met het opzetten van een design systeem. Dit was een belangrijke taak en ik ben blij dat we dit hebben kunnen afronden. Het systeem is nu in gebruik en helpt het team om efficiënter te werken.

De afgelopen dagen heb ik de kans gekregen om te werken aan een redesign van een overheid-website. Dit was een grote uitdaging, maar ik ben blij dat ik de kans kreeg om mijn vaardigheden te gebruiken en te laten zien wat ik kan doen. Ik heb veel geleerd tijdens dit proces en ik kijk er naar uit om mijn werk verder te ontwikkelen tijdens de rest van mijn stage.

Kortom, de eerste twee weken van mijn stage bij iOdigital waren een goede start. Ik heb veel geleerd en ik ben erg blij met de kans die ik heb gekregen om te werken bij dit bedrijf. Ik kijk uit naar wat de komende weken en maanden van mijn stage bij iOdigital zullen brengen.


Posted

in

by

Tags: