Last but not Least

De laatste post van mijn 3 maand durende stage. Héél raar en er is veel gebeurd afgelopen twee weken. Let’s start from the beginning.

Ik heb een briefing gehad over BelRAI een project waar ik de kickoff kan doen met de klanten. Ik krijg hier volledige creatieve vrijheid en moet hun website en delen van hun merk “jong” krijgen. Tijdens de afgelopen twee weken heb ik wireframes opgesteld, meetings gehad, wegdesigns opgebouwd en afgestemd en woensdag een hand-off gedaan aan een andere designer hier bij iO. Zonder veel vragen kon deze persoon aan de slag en ben ik tevreden dat het project in development fase kan gaan.

Het Assuralia project is in development fase gegaan, en wordt nu mooi uitgebouwd, de navigatie ziet er fantastisch uit en ben héél trots op het resultaat dat we als team hebben behaald. De samenwerking met Alexandre en Micha is super gegaan hiervoor. Ook de klanten hebben mij bedankt voor een gezonde luchtige tussenschakel te spelen tussen twee zéér sterk verschillende meningen.

Tot slot is het project van Deceuninck mooi in werking getreden, ik heb voornamelijk veel animaties gedaan op de pagina’s en deze moeten na mijn vertrek bij iO bekeken worden met de klant. Ik ga op de hoogte gehouden worden door de mensen hier 🙂 .

Mijn 36 days of type gaat goed, hier en daar is een dagje tussen gelaten omdat ik het soms héél druk heb maar ik ben blij met het resultaat.

Vorige week heb ik een gesprek gehad over mijn toekomst bij iO en of ik hier wil werken. Ze boden mij een contract aan en melden dat ik een van de meest gedreven en hoogstaande profielen ben die ze ooit zijn tegengekomen, dat is natuurlijk super om te horen. Toch heb ik hun aanbod voorlopig moeten weigeren aangezien ik nog een post-graduaat wil volgen aan Artevelde Hogeschool. Iets waar ik binnenkort een gesprek over heb met de verantwoordelijke voor de richting, het is met toelatingsproeven dus best spannend. Ik zal waarschijnlijk wel terug komen tijdens de zomervakantie als student om toch nog bij te kunnen dragen aan het team 🙂 .

Ik heb oprecht genoten van mijn tijd hier en vind het jammer dat het zo snel gegaan is. Bedankt aan iedereen bij iO en in het bijzonder Alexandre, Micha, Kris en Nanou, stuk voor stuk mensen met een gouden hart waar ik altijd met vragen naartoe kon.


Posted

in

by

Tags: