Stage op hotel?

Week 5 en 6 zijn alweer gepasseerd, deze keer heb ik veel te vertellen. Eerst en vooral, sorry Vivi voor de zovele veranderingen in mijn planning. Ik beloof dat ik je zo weinig mogelijk stress geef in de toekomst.

Okay now back to the essentials. Aangezien onze User Experience lead, Alexandre, op vakantie was werd er mij gevraagd om in zijn plaats een workshop te geven aan klanten. Een leuke surplus is dat ik op hotel zat in Gent. Wat een ervaring. Dit is de eerste keer dat ik wat stress had tijdens mijn stage en was best een nieuwe ervaring voor me. Gelukkig was ik omring door trouwe collega Uchenna om mij bij te staan in deze nieuwe omgeving.

Mijn taak bestond uit het in kaart brengen van de user experience van toekomstige klanten van diegenen die deelnamen aan de workshop. Iets wat ik nog nooit heb gedaan.

Na dit weekend werkte ik zaterdag om alles mooi te finaliseren om de volgende maandag opnieuw naar de klant te trekken en voor te stellen wat we hebben opgeschreven en onthouden. De resultaten van de workshop brachten heel wat reactie mee en deden de klant nog beter nadenken.

Mijn werk werd gewaardeerd en ik reed met een gerust hart naar huis. De rest van mijn tweede week liep rustig maar leuk. Ik werkte verder met Micha aan een leuk project.

Een leuk extraatje is dat er net een playstation 5 geleverd is en die heb ik ook mogen installeren (en uiteraard eens uittesten 😉 ).

Ik heb ook de tijd genomen om op LinkedIn even te reflecteren over mijn stage bij iO. De post kan bekeken worden op deze link.

Also, ik heb nu officieel een headshot bij iO 😉 .


Posted

in

by

Tags: